COVID-19 - AKTUELT

Vi følger situationen nøje og holder jer opdateret. Vi ønsker ikke at sætte alle jer gode ASKA folks helbred på spil.
 
Vi kan tilføje, at vi arbejder på forskellige tiltag til gavn for klubbens medlemmer og glæder os til løfte sløret i løbet af de næste par måneder! Har du en ídé eller ønske er du altid velkommen til at kontakte klubben.
 
Pas på hinanden derude. Vi glæder os til at se jer alle igen!

Bliv medlem

Du kan blive medlem af ASKA ved at trykke lige herSom medlem af klubben får du rabat på vores arrangementer, rabat på banekort til vores samarbejdspartner Vilhelmsborg, rabat i de butikker, vi samarbejder med, og muligheden for at få indflydelse på, hvilke arrangementer vi skal lave. Du kan også vælge at engagere dig i udvalgene eller som frivillig. 

Bliv medlem og få del i medlemsfordelene.

Om ASKA

ASKA er en islænderhesteklub registeret og godkendt af Dansk Islandshesteforening, DI og Dansk Rideforbund, DRF. Klubben er en ung klub, som blev stiftet i februar 2015, men den har allerede nu vokset sig stor med mange faste arrangementer årligt. Geografisk har klubben hjemme i Odder/Aarhus Syd, men vi har også medlemmer, der kommer langvejsfra. 

ASKA har siden stiftelsen udviklet sig til at være en klub med en helt særlig ånd. Vi arbejder sammen, vi støtter hinanden, og vi prioriterer hyggen og nærheden i alt, vi gør. ASKA har "stævne-hjemmebane" på Vilhelmsborg, hvor vi arrangerer DRL-stævner i sport og gædingakeppni. ASKA afholder desuden hygge/træningsstævner, ture, kurser og foredrag.

I ASKA tror vi på vilje og gejst, ideer og initiativer og brug af alle klubbens medlemmer til at få idéer til og lave arrangementer.
I ASKA tager vi godt imod nye medlemmer, så man hurtigt kan lære hinanden at kende.
I ASKA siger vi aldrig: Det plejer vi ikke!

Står du og mangler en ny t-shirt, en jakke eller noget andet tøj at ride i, så se det klubtøj, som ASKA har lavet sammen med Sloth Wear. Der er både t-shirt, softshelljakke og en blød fleecejakke, som alle er med ASKAs logo. Vi har endda også et stort trailerklistermærke med ASKA logo i test. Du finder meget mere information under ASKA sager.

Meld dig ind i ASKA her>>

 

ASKAs flotte logo er designet af Lotte fra Ping Pong Posters