Bliv medlem

ASKA har nu over 250 medlemmer! 🤪Vi er overvældede over opbakningen. ❤Du kan blive medlem af ASKA ved at trykke lige herSom medlem af klubben får du rabat på vores arrangementer, rabat i de butikker, vi samarbejder med, og muligheden for at få indflydelse på, hvilke arrangementer vi skal lave. Du kan også vælge at engagere dig i udvalgene eller som frivillig. 

Velkommen til seneste nyt fra ASKA

Kære ryttere og andet godtfolk: Startlisten til ASKAs kratluskerstævne den 18. august ligger nu parat. Klik her for at se den. Ruten vil være godt markeret, så ingen farer vild. 

Husk, at vi mødes ved Skovmøllen, Skovmøllevej 51, 8270 Højbjerg. Vi glæder os til en dejlig dag. 🙂

---

Her går det godt!

Ja ja, det går faktisk så godt, så vi har besluttet at bruge lidt penge fra klubkassen! 

Derfor kan du som ASKA medlem tilmelde dig følgende arrangementer, med 50% rabat !

Steini 3 dages kursus den 17-19 maj - du får altså undervisning i 3 dage for 680 kr!

Stævnetræning med Annette Kaas på Vilhelmsborg den 9 juni - kun 200 kr!

Vi arbejder på at sporti bliver opdateret, men ellers kontakt Mille direkte hvis du ønsker Steini og undertegnet hvis du ønsker Annette - så melder vi Jer til 

 

Tidligere nyt: 

 

 

 • Der er nu udsendt rytterinformation og hjælperplaner til vores stævner den 18. og 19. april. Læs mere om sport her og gæðingakeppni her. 

  TILMELDINGEN ER LUKKET til ASKAs klubmesterskaber i sport og gæðingakeppni den 18. og 19. april. Tilmeldingen åbnede på Sporti fredag den 1. februar, og der er allerede lukket for tilmeldinger til klubmesterskabet begge dage. Ventelisten er fyldt, og der tages p.t. ikke flere ind.

  Husk, at ASKA er begyndt at holde klubdage, hvor medlemmerne kan mødes - med eller uden hest - og få et stykke kage og en sodavand og få en hyggelig hestesnak med de øvrige medlemmer. Næste klubdag er den 14. april på Vilhelmsborgs østanlæg. Se mere på Facebook under ASKAs begivenheder.

  • Tak til de få, men meget initiativrige ASKA-medlemmer, som valgte at deltage i vores generalforsamling søndag den 10. februar. Nye udvalg spirede frem, nye idéer kom på bordet og nye folk præsenterede sig. Spændende. ❤ På valg var formand Regitze Høeg Henriksen og næstformand Helle Rosendal. Begge blev genvalgt. Vi i ASKAs bestyrelse glæder os til at fortsætte arbejdet for 2019-sæsonen.

  Søren Madsen-kurserne i februar og marts er fyldt! Vi glæder os til at se alle kursister i Malling.

  Kalenderen for 2019 byder også på Hindsgavl-luksustur. Husk at sætte store kryds i jeres kalendre, så I ikke går glip af ASKAs arrangementer. Se mere under “aktiviteter 2019”.

   

  —-

  ASKA har netop afviklet sit første DRL-stævne i gæðingakeppni. 75 ekvipager var tilmeldt, og stævnet blev en succes takket være alle gode ryttere, hjælpere, sponsorer, frivillige og det hårdtarbejdende stævneudvalg. Tak for jer!

  Stævneudvalget vil nu evaluere stævnet og arbejde på at forbedre ENDNU flere ting frem mod 2019-sæsonen. Hvis du har ris, ros eller andet, kan vi kun opfordre dig til at tage fat i en fra stævneudvalget eller skrive en mail til os ❤

  Husk, at Kirstine Østergaard har taget flotte billeder under hele stævnet. De kan købes for 25 kr. stykket, hvis du henvender dig til Kirstine på Facebook.

  Alle billederne kan ses her.

   

 • Østjysk Mesterskab i gæðingakeppni er lige om hjørnet, og I kan godt glæde jer. Vi har fløjet dommere ind fra både Island og Sverige og sørget for helt fantastiske præmier til deltagere og i tombolaen. Du kan vinde bedækninger ved 1. klasses hingste, gavekort til et ridekursus på Island, præmier fra Horsedoc, Equsana, Peter Tandrup og mange, mange andre. Du kan finde al tilgængelig info, foreløbigt program, hjælperplaner m.v. samlet ét sted lige her
 • Der er startlister og en masse god info parat til ASKAs kratluskerstævne den 5. august. Det hele kan findes her. Vi glæder os til at se en masse veloplagte ryttere og heste i skoven!

 

 • WOW! ASKAs stævner på Vilhelmsborg den 21. og 22. april er begge fyldt. Tak til alle for den store opbakning, vi glæder os sindssygt til at se jer alle. Der er kommet info om begge stævner ud incl tidsplan - det kan ses HER, hvis du skal starte den 21. til gæðingakeppni, og HER, hvis du skal starte sportsstævnet den 22. Hold dig opdateret om eventuelle ændringer her eller på Facebook 🙂
 • Vi takker for en god generalforsamling, hvor valget af vores fremtidige bane faldt på Vilhelmsborg. Vi glæder os til en masse gode arrangementer med alle vores 138 medlemmer - sikke et flot antal! Følg med på hjemmesiden og ASKA's facebooksside og gå ikke glip af alle de spændende stævner, ture og kurser der allerede er planlagt!

   

    

Om ASKA:

ASKA blev oprettet i februar 2015, og siden er det gået stærkt. Klubben har netop holdt sin anden generalforsamling og bestyrelsen og udvalgene er i fuld gang med at finde ud af, hvilke aktiviteter vi skal tilbyde medlemmerne i resten af 2016. En oversigt over stævner, kurser, foredrag, ture osv. kan findes her.

Står du og mangler en ny t-shirt, en jakke eller noget andet tøj at ride i, så se det klubtøj, som ASKA har lavet sammen med Sloth Wear. Der er både t-shirt, softshelljakke og en blød fleecejakke, som alle er med ASKAs logo. Vi har endda også et stort trailerklistermærke med ASKA logo i test. Du finder meget mere information under ASKA sager.

 

ASKA er stolt af at være sponsoreret af rigtig mange fede firmaer. Husk at støtte vores sponsorer - de støtter os!

ASKAs flotte logo er designet af Lotte fra Ping Pong Posters