Velkommen til seneste nyt fra ASKA

Vi takker for en god generalforsamling, hvor valget af vores fremtidige bane faldt på Vilhelmsborg. Vi glæder os til en masse gode arrangementer med alle vores 138 medlemmer - sikke et flot antal! Følg med på hjemmesiden og ASKA's facebooksside og gå ikke glip af alle de spændende stævner, ture og kurser der allerede er planlagt! Næste arrangement er d. 9 februar, hvor vi skal høre om den islandske hest fortalt af Lise Hvarregaard, se mere info her.

 

Tilmelding til ASKA DRL gæðingakeppni på Blokhus strand er nu åben. Læs mere her.

Tilmeldingen er også lige åbnet til vores Gæðingakeppnistævne d. 21 april, tilmeld her. 

ASKA's DRL sportsstævne d. 22 april er ligeledes åben og der kan tilmeldes her

 

Tidligere nyt: 

  • HURRA! 60 tilmeldte til ASKAs klubstævne i gædingakeppni og sport den 14. oktober på Vilhelmsborg, hvor vi skal ride på hestesportscentrets 250 meter ovalbane (se kort over stævnepladsen her på siden). Der vil både være gangartsklasser og töltklasser, og vi håber på, at rigtig mange har lyst til at komme og kigge, selv om I ikke skal ride Cool Der er garanti for en hyggelig og lærerig dag. Se tidsplan, startlister og hjælperplan her.

    Du kan læse mere om tidsplan samt se en beskrivelse af klasserneunder "Aktiviteter 2017" her på siden samt på ASKA's Facebook-side

    Tilmeldingen til den årlige Sletten-weekendtur er åben lidt endnu, så hvis du og din hest vil med på en skøn luksusweekend til Ry med god mad, vin, hygge og ture i dejlige omgivelser, så se at få meldt dig til. Sidste år var et hit blandt deltagerne, og turudvalget glæder sig til at se både gamle og nye ansigter i år. Du kan læse meget mere om turen HER

Om ASKA:

ASKA blev oprettet i februar 2015, og siden er det gået stærkt. Klubben har netop holdt sin anden generalforsamling og bestyrelsen og udvalgene er i fuld gang med at finde ud af, hvilke aktiviteter vi skal tilbyde medlemmerne i resten af 2016. En oversigt over stævner, kurser, foredrag, ture osv. kan findes her.

Står du og mangler en ny t-shirt, en jakke eller noget andet tøj at ride i, så se det klubtøj, som ASKA har lavet sammen med Sloth Wear. Der er både t-shirt, softshelljakke og en blød fleecejakke, som alle er med ASKAs logo. Vi har endda også et stort trailerklistermærke med ASKA logo i test. Du finder meget mere information under ASKA sager.

 

Her ses ASKAs sponsorer i 2017