Lidt om ASKA

ASKA er en islænderklub registeret og godkendt af Dansk Islandshesteforening, DI og Dansk Rideforbund, DRF. Klubben blev stiftet i februar 2015 på initiativ af Frederikke Kjærgaard Aabo, og på generalforsamlingen blev der valgt bestyrelse, og vedtægterne blev godkendt.

Nu er ASKA godt undervejs på andet år. I 2016 holdt vi vores anden generalforsamling og kan glæde os over, at der fortsat er stor opbakning til en islænder-rideklub i Aarhus Syd. Vi glæder os til at kræse for medlemmerne med alverdens arrangementer i 2016. 

Denne hjemmeside er "vinduet" for ASKA, hvor alle kan følge med i klubbens liv. Vi har også en  Facebook-gruppe for klubbens medlemmer, hvor der løbende opslås spontane rideture, udveksling af tips, dialog om fællestransport, kurser, stævner osv. Du finder Facebook-gruppen her og kan anmode om medlemskab: link

Er du endnu ikke medlem af ASKA, kan du melde dig ind gennem Sporti - det sker lige her. Det koster kun 180 kr. om året for et enkeltmedlemskab og 230 kr. for et husstandsmedlemskab på to personer.

 • ASKAs værdier

  ASKA vil være en islænderklub, hvor de gode ideer springer frem fra alle og prøves af - altså et sted hvor der er vilje, gejst og sammenhold. Vi tror på at alle klubbens medlemmer kan bidrage og hjælper hinanden. I ASKA er der bredde i klubbens aktiviteter, men også fri langside for eliteryttere. Det er en klub med stor aldersspredning på medlemmerne og appel til de unge. Vi vil tilstræber, at det ikke bliver dyrt at deltage - hverken i stævner eller ture - men kan også lide, at der er en vis grad af luksus og overraskelser. I ASKA kender mange hinanden, flere kommer til det og alle bliver taget godt i mod.

  I ASKA siger vi aldrig: Det plejer vi ikke!

 • ASKAs logo

  ASKAs logo er udarbejdet af Lotte Andreasen fra ping pong i samarbejde med Frederikke Kjærgaard Aabo. Logoet er delvist inspireret af navnet ASKA, som betyder aske og dermed har givet vulkanen i baggrunden samt en dejlig hoppe, der hedder Askja og hvis hårpragt er enorm og tydeligt ses i ASKAs logo. Endvidere er tilhørsforholdet til Aarhus syd en del af logoet for at understrege at vi er en lokalklub beliggende lige netop her.

 • ASKAs geografi

  ASKA har tilhørsforhold i området syd for Aarhus og bestyrelsesmøder holdes hos formand Frederikke Kjærgaard Aabo i Ask mellem Solbjerg og Malling. Alle stævner, klubdage, foredragsaftner og lignende bliver afholdt i nærområdet, mens weekendrideture afholdes i det meste af Jylland.

 • ASKAs medlemmer

  ASKAs medlemmer er som islænderfolk er flest - unge, gamle, nogle med få heste og flere med mange heste. Der var pr. 1. juli 2015 registeret 127 medlemmer af ASKA, og på Sporti finder du medlemslisten, hvis du søger på ASKA. Har du lyst til at melde dig ind i ASKA, så gør du det via Sporti.

Kontakt ASKA

Har du nogle spørgsmål eller vil du gerne i kontakt med ASKA, så skriv gerne en e-mail direkte til det mest relevante udvalgsmedlem:

Stævneudvalg: Regitze Johansen, aska.regitze@gmail.com

Turudvalg: Mette Thorndahl aska.mette@gmail.com

Avlsudvalg: Helle Friis Rosendal, hellefrosendal@gmail.com

Juniorudvalg: Helle Friis Rosendal, hellefrosendal@gmail.com

Kursus- og undervisningsudvalg: Regitze Johansen, aska.regitze@gmail.com

Sponsor- og merchandiseudvalg: Regitze Johansen, aska.regitze@gmail.com 

Foredragsudvalg: Helle Friis Rosendal, hellefrosendal@gmail.com

Naturudvalg: Connie Tømming, t.connie48@gmail.com

For input til ASKAs hjemmeside: Berit Ertmann, aska.berit@gmail.com

Ønsker du at melde dig ind i ASKA, så finder du os under danske klubber på Sporti og følger indmeldelsesinstruktionen der. Kontingentet for 2015 er 180 kr. for enkeltperson og 50 kr. ekstra per medlem i en hustand. Medlemskabet er gyldigt til 29/2 2016 uanset hvornår du melder dig ind. I foråret 2016 vil alle ASKA medlemmer modtage en mail fra Sporti om at melde sig ind for 2016.