ASKAs sponsorer

Vi har i ASKA enkeltpersoner, nogle helt små og lidt større virksomheder, som giver klubben sponsorater i form af kontante bidrag eller præmiegaver til stævner og konkurrencer. Nedenfor ses alle sponsorer, som har hjulpet ASKA indtil videre. Hvis du har lyst til at blive sponsor i ASKA, så kontakt Regitze Johansen på e-mail: aska.regitze@gmail.com

Nyt år, nye sponsorer

ASKA vil gerne sige tusind tak til de forretninger, som har valgt at sponsorere os i 2018.❤

ASKAs sponsorer og samarbejdspartnere i 2018.

ASKAs sponsorer i 2018.

Tak til Løvbjerg!

Vi i ASKA-bestyrelsen er overvældede og glade for, at Løvbjerg har sponsoreret AL maden til vores stævne på Vilhelmsborg i efteråret 2017. 

Derudover har flere andre lokale supermarkeder, udstyrsbutikker og mange andre små og store firmaer støttet vores lille klub i årets løb. Du kan se dem alle her på siden samt under medlemsfordele! Husk at støtte dem, når de nu støtter os 🙂

ASKAs sponsorer og samarbejdspartnere 2017

Smed Rasmus Bergsten - sponsorat til ASKA

ASKA har modtaget et kontant sponsorat på 1025 kr. til at starte klubben for. Det er fra Rasmus Bergsten, som er belagsmed og som har mange kunder i området omkring Aarhus. Vi vil sige mange tak for bidraget og ser frem til at Rasmus kommer og skoer heste hos ASKAs medlemmer i resten af 2015.

Martin Rosendal, Registeret Beslagsmed - første sponsorat til ASKA

Allerede inden ASKA rigtig er gået i luften har vi midt i marts 2015 modtaget et kontant sponsorat på 1000 kr. til at etablere Aska. Vi takker meget til Martin Rosendal, som er belagsmed og beskærer og skoer masser af islandske heste syd for Aarhus.