Turudvalg

Turudvalget i ASKA planlægger rideture i naturen for Askas medlemmer. Vi satser på at planlægge relativt få weekend- og dagsture til naturskønne områder i Jylland frem for mange korte ture på hverdage. Vi opfordrer ASKAs medlemmer til at bruge Facebook-gruppen til selv at arrangere disse kortere ture sammen i større eller mindre grupper.

På weekend- og dagsturene rider vi en eller flere mindre grupper afhængig af hvor mange vi deltager og tempoet sættes efter årstiden = hestenes typiske form, rutens længde og hvor "hårdt" terrænet er. Vi tilpasser altså hvordan vi rider til dem, som deltager og kan sørge for at både meget friske heste og mere moderat tempo hestene falder godt ind i gruppen. Ridehjelm er et must på turene, mens andet sikkerhedsudstyr er op til den enkelte at beslutte.

På turene ønsker vi at der både er tid til at ride i lækker natur, men god mad, hygge og fællesskabet er lige så vigtige ingredienser i Turudvalgets planlægning. Så forvent ture med fokus på oplevelser, overraskelser og et strøg af moderat luksus.

Udvalget har bl.a. arrangeret en weekendtur til Sletten i oktober 2016, éndagstur til Ravnsø ved Skanderborg i marts 2016 og en weekendtur i Hjardemål, Thy i august 2015. Se mere om turene under Aktiviteter

 

Turudvalgets planlægningsteam består lige nu af:

Mille Valentin

Frederikke Kjærgaard Aabo, tlf: 42470903 - fredekjaer@hotmail.com (arrangerer kun Sletten-turen hvert efterår)

 

Har du gode ideer til Turudvalget, så kontakt os endelig. Måske vil du gerne være med til at arrangere en tur i dit område en dag, kender et godt rideterræn eller et dejligt sted at overnatte så som et feriecenter eller vandrehjem, hvor vi bare skal finde et sted til hestene at være på fold om natten under en weekendtur. Bare kom an med ideer!