Her får du rabat som ASKA-medlem

Som medlem af ASKA får du en række medlemsfordele:

  • ASKA har indgået samarbejde med Vilhelmsborg om køb af ridekort til Østanlægget (ovalbane, opvarmningsbaner og passpor) på Vilhelmsborg. Alle ASKA-medlemmer får 50% rabat på kort dertil.

    Det eneste, du skal gøre, er at sende dokumentation af medlemsskab af ASKA samt dit navn, adresse, telefon nr samt om kortet skal gælde for 6 måneder eller 1 år. vilhelmsborg@vilhelmsborg.dk. Du skal også dokumentere din betaling via overførsel til VB's konto - se mere samt regler for brug af banerne på vilhelmsborg.dk.

  • Vi har indgået en samarbejdsaftale med Teigar Rideudstyr, som medfører, at vi får 10 pct. rabat i butikken OG på webshoppen, hver gang vi handler rideudstyr. Du skal blot oplyse medlemsnummer, når du køber. Rabatten gælder ikke på sadler, foder, bøger og dvd’er, samt i forvejen nedsatte varer.
  • Alle ASKA medlemmer få 10 pct. på alle køb hos Saxild Naturfoder. Du skal blot henvende dig til Per inden bestilling. Se det store udvalg på saxild-naturfoder.dk.

  • Vi har ligeså indgået en samarbejdsaftale med Pet House Danmark i Odder, som medfører, at vi får 10 pct. rabat ved køb af foder. Pet House har et stort udvalg af forskellige mærker hestefoder. Husk også her at oplyse medlemsnummer.
     
  • Vi holder jævnligt klubdage på Vilhelmsborg, hvor medlemmer gratis kan benytte banen og få en snak med andre ASKA medlemmer. Disse arrangeres af Siri og Lisbet fra bestyrelsen og annonceres via facebook.
  • Medlemmer af ASKA kan indimellem deltage i klubbens egne stævner og arrangementer til en reduceret pris. 
 
 

Lækkert tøj med ASKA logo

ASKAs sponsor- og mechandiseudvalg har i samarbejde med Sloth Wear udvalgt en klub t-shirt i sort eller hvid, en sort softshelljakke, en grå fleecejakke og en antracitgrå vinterjakke, hvor ASKA medlemmer får rabat.

På alle produkterne er der et stort ASKA logo på ryggen, et mindre logo på højre ærme, og så kan du vælge at få dit navn i venstre side foran.

T-shirten koster 150 kr, softshelljakken 400 kr, fleecejakken 500 kr, vinterjakken 700 kr efter at rabat er fratrukket. ASKA afregner klubrabatten direkte med Sloth Wear. Der er også mulighed for at få ASKA logoet sat på andet tøj, som du selv har. Det kan være en heldragt, din gamle yndlingsjakke eller noget helt andet. Det koster 75 kr at få tryk på selvleveret tøj.

Du kan se alt tøjet her på Sloth Wears hjemmeside, hvor du også bestiller: link

Du kan også købe et klistermærke til din trailer, som ses på de nedereste fotos. Det fås i sort eller hvid, koster 125 kr. og købes ved henvendelse til Regitze Johansen. 

Vi samarbejder med mange forskellige firmaer. Disse steder giver vores medlemmer rabat, sponsorerer præmier til vores stævner eller giver os gaver til vores arrangementer. TAK til vores sponsorer, fordi I støtter vores klub!

ASKA logo på højre ærme.

Her får du dit navn på...

Stort ASKA logo på ryggen af t-shirten.