280919 Hjælperplan ryttere

280919 Hjælperplan intern

Dommersekretær plan

ASKA: Østjysk Mesterskab i Gædingakeppni (DRL)

ASKA afholder Østjysk Mesterskab den 28.-29. september 2019 på Vilhelmsborgs ovalbane.  

Hermed info til stævnet d. 28-29 september på Vilhelmsborg!

Startlister og program: Lægges online på ticker.icetestng.com OBS! Det er ALTID foreløbige lister. Laver vi en enkelt rettelse (hvilket jo er ret sandsynligt), kaster Icetest rundt på rækkefølgen, så du skal tjekke startlisterne i cafeen 1 time før din klasse starter. Det er VIGTIGT!
Link til ticker: https://ticker.icetestng.com/event.cfm?id=3ee55c6d-45af-4f2c-943bedd4f03611d1&lang=en_US

Derfor er det vigtigt at du er tjekket in senest 1 time før din klasse starter – kommer du for sent uden vi har fået besked, udelukkes du fra din første klasse.

Hjælpertjans: Der er opstillede trillebøre rundt omkring – brug dem og tøm dem i skovlen på den store traktor. Når den er fuld, kontakter man banemand René 28889480 og får ham til at tømme den.

Tjek in: Vi henstiller til at man ikke tager hesten ud af traileren inden man er tjekket in. Hvis du vil lette presset på pigerne der tjekker in, så skriv 1, 2 og 3 ved dine basisvacciner.

 • Fredag: 16-18 på den store p-plads

 • Lørdag: 07-08 på den store p-plads – resten af dagen i sekretariatet

 • Søndag: 08-08.30 på den store p-plads


  Banen må prøves:

 • Fredag: 17-20

 • Lørdag indtil kl. 08.00

 • Lørdag efter stævnet

 • Søndag indtil kl.08.00

  Café: Der vil på dagen være café hvor der kan købes mad og drikkevarer. (Betaling kontant eller via mobilepay) HUSK at støtte ASKA, så lad madpakken blive hjemme :) Der sælges morgenkomplet, toast, sandwich, kage, kaffe osv :) Der er opsat toiletter ved banen.

  Tombola: Hvis du undrer dig over at ASKA kan afvikle så billige stævner, er det takket være vores café og vores sponsorer. Vi sælger lodder lørdag fra 10-16 (eller til der ikke er flere) og på den måde, er du med til at støtte klubben. Præmier kan afhentes i caféen i pauserne og der tages billede til vores sponsorer!

  Parkering: Parkering – se kort på facebook eller under stævnet på hjemmesiden. Man må IKKE køre ned til banen, ej heller parkere på græsset ved stien til banen.

  Overnattende heste: I dagtimerne må hestene stå på folde langs det gamle kåringsspor. Skal din hest overnatte, skal dette foregå bagved stævnestald 1 – se kort. Bemærk hestene står her på ejers risiko og ansvar og der skal være strøm på folden.

  Bokse: Boksene er i stævnestald 1. Der er strøelse til at strø boksene op med, husk at du selv skal tømme dem efter brug ;) Har du fortrudt, og ønsker alligevel boks? Kontakt Regitze 40539275. OBS: Din bokstilkøb gælder kun for 1 overnatning, medmindre andet er bestilt.

  Finaler: Der er A finaler i alle klasser, men også en b-finale i b-flok. Hvis du har to heste i en finale, så husk at give sekretariatet besked om hvilken der skal trækkes eller hvilken rytter der overtager. Vil du trække dig fra en finale, så giv sekretariatet besked HURTIGT! Så vi kan nå at få fat i den næste rytter!

  Der tages forbehold for ændringer i programmet. Startlister og resultater findes i cafeen. OBS: Banen er 250 m – A-flokk afvikles på det nye passpor.
  Stævneleder: Regitze Johansen 40539275
  Sekretariat: Mille 28701595
  Café: Mai-Britt 30717481
  Tjek in: Christina 31389008


  Mvh Stævneudvalget – Vi glæder os til at se Jer!

Sådan rider du klasserne

Beskrivelse af Gæðingaklasser

Du sammensætter selv dit program og der rides 1 på banen af gangen i udtagelsen. 

A-flok , GDA, (5- gang):
I A-flok har man, hvad der svarer til, tre omgange på ovalbanen til sin rådighed, men en af langsiderne kan bruges til at ride pas på en 175 m strækning på pasbanen. Ud over pas skal der vises skridt, tölt, trav og galop. Der gives særskilte karakterer for vilje og form under rytter, og disse karakterer, samt karaktererne for tölt og pas tæller dobbelt.

B-flok, GDB, (4-gang):
Der rides tre omgange. Der skal vises skridt, langsom tölt, trav, galop og hurtig tölt. Der gives særskilte karakterer for vilje og form under rytter, og disse tæller dobbelt

C-flok, GDV:
Der rides 2 runder på ovalbanen eller to gange frem og tilbage på en lige bane. Der skal vises skridt, trav eller tølt og galop. Der gives særskilte karakterer for vilje og form under rytter.

Ungrytterflok, GDY:
I ungrytterklassen rides der et B-flokprogram. Der gives særskilte karakterer for vilje og form under rytter, men de tæller ikke dobbelt som i voksenklassen.

Teenageflok, GDT:
Der rides tre omgange. Der skal vises skridt, langsom tölt, trav, galop, og en hurtig gangart tölt eller trav. Der gives en samlet karakter for sæde og indvirken.

Børneflok, GDC:
Der rides to omgange. Der skal vise skridt, tölt og/eller trav og galop. Hvis der vises både trav og tølt, er det den bedste gangart der tæller. Der gives særskilt karakter for sæde og indvirken i hver eneste gangart.