ASKA kurser med Freija Thye

ASKA kan i 2018 tilbyde kurser ved FEIF-instruktør og VM-rytter Freija Thye. 

Freija kan undervise ryttere og heste på alle niveauer, og du får værdifuld hjælp til den videre træning, uanset om du har brug for hjælp med et specifikt problem eller bare ønsker at få dig og din hest op på næste niveau. Freija har i årevis været en populær instruktør i Tyskland, men er nu flyttet til Aarhus-området, hvilket har gjort det muligt for ASKA's medlemmer at få glæde af hendes kapacitet. 

Freija Thye er uddannet FEIF-instruktør, sportsdommer (sport A) og har erfaring med træning og fremvisning af kåringsheste samt stævneridning på højeste niveau. I 2007 bestod hun FEIF's level 3-instruktøruddannelse med udmærkelse og er således uddannet til at træne heste op til allerhøjeste niveau. Bl.a. har hun gennem flere år uddannet hestene fra Lipperthof i Tyskland. 

Freija arbejder med den enkelte hest på en rolig og positiv måde og lægger vægt på at træne hesten, så den lystrer lette hjælpere og er tilfreds under rytter. Hun lytter til rytterens ønsker og tanker, er utrolig god til at give klare instrukser og kommer altid med konkrete fif til, hvordan man som rytter kan nå sine mål både på kort og langt sigt. Idet hun lægger vægt på en afslappet og holdbar hest, som har styrke til at bære sig selv i alle gangarter, kan alle ryttere og heste få glæde af hendes kurser.

Der afholdes kurser d.

  • 30. juni - 1. juli AFLYST
  • 1. sep. - 2. sep.

Adressen: Kirkevej 47, 8300 Over Randlev.


Tilmelding kommer på sporti snarest !