Program OPDATERET

Opdateret program til søndag, tjek din klassestart.

ASKA: Østjysk mesterskab i Gæðingakeppni

Kære ryttere :) 

Hermed info til stævnet d. 29-30 september 2018 på Vilhelmsborg!

Startlister er online på ticker.icetestng.com
OBS! Det er ALTID foreløbige lister. Laver vi en enkelt rettelse (hvilket jo er ret sandsynligt), kaster Icetest rundt på rækkefølgen, så du skal tjekke startlisterne i cafeen 1 time før din klasse starter. Det er VIGTIGT!

Hjælpertjans:
Der er opstillede trillebører rundt omkring – brug dem og tøm dem i skovlen på den store traktor. Når den er fuld, kontakter man banemand Preben og får ham til at tømme den.

Tjek in fredag: 
Foregår i tidsrummet 17-18. Vi går nede og gør klar ved banen (se billede), så find Christina Jønsby. Man må gerne komme og sætte folde op efter kl 17, men ikke før.

Prøve bane:
Fredag: imellem 17-20
Lørdag: Indtil 8.30, så er der banepleje.

Tjek in lørdag:
7.30 – 8.30 på den store parkeringsplads.

Tjek in søndag:
Det er kun ca 3 ryttere som dette er aktuelt for. Kontakt Regitze 40539275 hvis du IKKE tjekker in lørdag.

Tjek in i løbet af dagen, foregår i sekretariatet hos Elisabeth 28114993. Husk at du skal være tjekket in senest en time førend din klasse starter. 
Der skal medbringes tro- og loveerklæring samt hestepas med opdateret vaccination. DET ER VIGTIGT!

Café:
Der vil på dagen være café hvor der kan købes mad og drikkevarer. (Betaling kontant eller via mobilepay) HUSK at støtte ASKA, så lad madpakken blive hjemme :) Der sælges toast, sandwich, kage, kaffe osv :) Der er opsat toiletter ved banen.

Parkering:
Parkering – se kort på facebook eller under stævnet på hjemmesiden. Man må IKKE køre ned til banen, ej heller parkere på græsset ved stien til banen.

Overnattende heste:
I dagtimerne må hestene stå på folde langs det gamle kåringsspor. Skal din hest overnatte, skal dette foregå bagved stævnestald 1 – se kort. Bemærk hestene står her på ejers risiko og ansvar og der skal være strøm på folden.

Bokse:
Boksene er i stævnestald 1. Der er strøelse til at strø boksene op med, husk at du selv skal tømme dem efter brug ;) Har du fortrudt, og ønsker alligevel boks? Kontakt Regitze 40539275. OBS: Din bokstilkøb gælder kun for 1 overnatning, medmindre andet er bestilt.

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Startlister og resultater findes i cafeen. 
OBS: Banen er 250 m – A-flokk afvikles på det nye passpor.

Kontaktinfo:
Stævneleder: Regitze Johansen 40539275
Sekretariat: Mille 28701595
Folde og bokse: Christinna 26205855
Café: Mai-Britt 30717481
Intjek lørdag morgen: Christina 31389008 og i sekretariat: Elisabeth 28114993

Mvh Stævneudvalget.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

hjælperplan 29-30 - ryttere

NY OPDATERET hjælperplan for ryttere - husk at kigge her, så du ikke misser din opgave ;-)

Hjælperplan 29-30 sep

NY OPDATERET hjælperplan for dommersekretærer og andre frivillige.

Tro_og_love_erklaering

Tro- og loveerklæring. Husk at printe og medbringe, når du tjekker ind.

Sådan rider du klasserne

Beskrivelse af Gæðingaklasser

Du sammensætter selv dit program og der rides 1 på banen af gangen i udtagelsen. 

A-flok , GDA, (5- gang):
I A-flok har man, hvad der svarer til, tre omgange på ovalbanen til sin rådighed, men en af langsiderne kan bruges til at ride pas på en 175 m strækning på pasbanen. Ud over pas skal der vises skridt, tölt, trav og galop. Der gives særskilte karakterer for vilje og form under rytter, og disse karakterer, samt karaktererne for tölt og pas tæller dobbelt.

B-flok, GDB, (4-gang):
Der rides tre omgange. Der skal vises skridt, langsom tölt, trav, galop og hurtig tölt. Der gives særskilte karakterer for vilje og form under rytter, og disse tæller dobbelt

C-flok, GDV:
Der rides 2 runder på ovalbanen eller to gange frem og tilbage på en lige bane. Der skal vises skridt, trav eller tølt og galop. Der gives særskilte karakterer for vilje og form under rytter.

Ungrytterflok, GDY:
I ungrytterklassen rides der et B-flokprogram. Der gives særskilte karakterer for vilje og form under rytter, men de tæller ikke dobbelt som i voksenklassen.

Teenageflok, GDT:
Der rides tre omgange. Der skal vises skridt, langsom tölt, trav, galop, og en hurtig gangart tölt eller trav. Der gives en samlet karakter for sæde og indvirken.

Børneflok, GDC:
Der rides to omgange. Der skal vise skridt, tölt og/eller trav og galop. Hvis der vises både trav og tølt, er det den bedste gangart der tæller. Der gives særskilt karakter for sæde og indvirken i hver eneste gangart.

Gæðinga Tølt:
1 langside langsom tölt
1 langside tölt 
1 langside valgfri (langsom tölt eller tölt)

De 2 forskellige del-discipliner af tölten rides i valgfri rækkefølge. Der foretages kun bedømmelse på langsiderne. Der rides langsom tölt (vises som langsom tölt i B-flok) og tölt (vises som tölt i A-flok), derudover er der en sidste langside som kan bruges til forbedring af én af del-disciplinerne. Udover karakteren for tölt og langsom tölt, gives der også karakterer for form under rytter og vilje/sind, og alle karakterer vægtes lige. 

Finale: Finalen starter på venstre volte. Der riders op til 4 langsider langsom tölt på både venstre og højre volte, derefter skiftes igen til venstre volte og der vises op til 4 langsider tölt på både venstre og højre volte. Der gives også karakterer for form under rytter og vilje/sind, og alle karakterer vægtes lige.

Vores fantastiske sponsorer til Østjysk Mesterskab i Gæðingakeppni!