Stævneudvalg

I ASKA har vi været rigtig gode til at holde stævner. Både for bredden og eliten. ASKA har siden klubbens begyndelse haft et aktivt og entusiastisk stævneudvalg og det skal vi også have fremadrettet. Og nu er der mulighed for at blive en del af det.
 
ASKA skal have nyt stævneudvalg i 2021 og vi vil derfor gerne fortælle lidt om hvad stævneudvalget er og håber at der er nye eller “gamle” stævneudvalgsmedlemmer, der har lyst til at gribe bolden og blive en del af ASKAs stævneudvalg i 2021 (og meget længere tid fremover).
 
Der er FLERE fordele ved at ASKA afholder stævner:
  1. Det en god måde for ASKAs medlemmer at prøve muligheden for stævnedeltagelse af på hjemmebane og i trygge rammer.
  2. Stævnerne giver et lille (eller større) overskud. Det er penge, der går i klubkassen og som vi kan bruge til at lave arrangementer, klubdage og events for klubbens medlemmer - også for dig
  3. Stævner er en god mulighed for at lære andre ASKA medlemmer at kende som hjælper til store eller små opgaver eller som tilskuer hvor du kan mødes med dine ASKA venner - enten dem som du kender på forhånd eller dem du møder undervejs
Hvis vi fortsat skal være gode til at holde stævner har vi brug for et aktivt stævneudvalg. Og nu er der mulighed for at blive en del af det.
 
STÆVNEUDVALGET er det udvalg, der planlægger og afholder stævner.
Planlægning af stævner:
Stævneudvalget planlægger hvilke stævner, der skal afholdes - og hvornår. Denne planlægning sker et år frem. Lige nu er der allerede lavet en plan for 2021. Dog har Corona vendt op og ned på meget og det nye stævneudvalg vil også kunne lave ændringer til disse planer. Men i starter ikke fra nulpunktet - der er en plan.
 
Forberedelse af stævner:
Op til det enkelte arrangement planlægger og forbereder stævneudvalget hvordan stævnet skal afholdes. Der er en masse praktisk arbejde og der skal holdes mange bolde i luften når et stævne skal planlægges. F.eks. booking af dommere, hotelværelser, planlægning af sekretariat, hjælperplan, planlægning af klasser, stævneledelse mm. Heller ikke her starter i fra nulpunktet – der findes rigtig fine beskrivelser.
 
Afholdelse af stævner:
På selve stævnedagen afholdes stævnet. Stævneudvalget står for planen og afholdelsen og kan trække på frivillige hjælpere fra ASKA til at udføre mange af de praktiske opgaver.
Som medlem af stævneudvalget så ligger møder og arbejdet primært op til de enkelte stævner. Dvs. det er ikke faste månedlige møder, men i mødes efter behov og planlægger selv dette internt i stævneudvalget.
 
Hvis du kan og har lyst til at bidrage med noget i stævneudvalget så kontakt bestyrelsen (aska.bestyrelse@gmail.com). Du binder dig ikke til noget i første omgang, men får muligheden for at høre mere om hvad det er. Kontakt os også hvis du har nogle erfaringer du mener stævneudvalget kan drage nytte af.
 
Vi vil så gerne være gode sammen i ASKA så derfor er det vigtigt at alle bidrager med det vi kan. Så hold dig ikke tilbage hvis du sidder med erfaringer fra stævneudvalg i andre klubber, fra andre sportsgrene eller hvis du har erfaring med at afholde events. Eller måske er du tidligere stævnerytter, forælder til en stævnerytter eller måske brænder du bare for at bidrage aktivt til ASKA?
 
GIV LYD - så tager vi den derfra.