Turudvalg

Turudvalget i ASKA planlægger rideture i naturen for ASKA’s medlemmer. Vi satser på at planlægge relativt få weekend- og dagsture til naturskønne områder i Jylland frem for mange korte ture på hverdage. Vi opfordrer ASKAs medlemmer til at bruge Facebook-gruppen til selv at arrangere disse kortere ture sammen i større eller mindre grupper.

På weekend- og dagsturene rider vi en eller flere mindre grupper afhængig af hvor mange vi deltager og tempoet sættes efter årstiden = hestenes typiske form, rutens længde og hvor "hårdt" terrænet er. Vi tilpasser altså hvordan vi rider til dem, som deltager og kan sørge for at både meget friske heste og mere moderat tempo hestene falder godt ind i gruppen. Ridehjelm er et must på turene, mens andet sikkerhedsudstyr er op til den enkelte at beslutte.

På turene ønsker vi at der både er tid til at ride i lækker natur, men god mad, hygge og fællesskabet er lige så vigtige ingredienser i Turudvalgets planlægning. Så forvent ture med fokus på oplevelser, overraskelser og et strøg af moderat luksus.

Udvalget har bl.a. tidligere arrangeret en luksus-weekendtur til Hindsgavl og en-dagstur til Mols bjerge.  

Har du lyst til at arrangere nogle ASKA ture for medlemmerne, måske vise dit eget rideterræn frem, så er alle meget velkomne! Grib fat i en fra de andre udvalg eller bestyrelsen, så vi kan hjælpe dig igang :)