Turudvalg

Turudvalget i ASKA hjælper med og planlægger også selv rideture i naturen for ASKA’s medlemmer.

Vi elsker naturen i alle dens afskygninger - når der skal trænes, når en travl hverdag skal lidt på afstand, og når der skal hygges med staldkammeraterne. Vi nyder at være en del af årstidernes skiften - og glæder os lige så meget over, når det bliver grønt alle vegne, som når skoven falmer i tusind nuancer af rød - eller der ligger krystalhvid sne og frister på markvejen.

Vi har forsøgt at inddele vores ture i 3 levels:

  • Level 1, som er ture, som primært foregår i skridt og arbejdstempo tølt/trav - og hvor der rides på række eller i par  to-og-to (uden overhalinger)

  • Level 2, som er ture, der foregår i skridt, arbejdstempo tølt/trav og kort galop, og hvor der rides på række eller i par to-og-to (uden overhalinger)

  • Level 3, som er ture, der foregår i alle gangarter og med en hurtig galop. Der rides på række eller i par to-og-to, og hvor man efter aftale gerne må passere hinanden. 

Vi holder altid en parole før afgang, hvor regler for turen vil blive gennemgået, så vi alle er på bølgelængde. 

Turudvalget vil gerne invitere vores medlemmer til at vise deres rideterræn til hinanden. Måske bor du i et område, hvor det kunne blive anledningen til at banke et lokalt ridefællesskab op. Måske kender du en overset naturperle. Eller måske har du bare lyst til at vise, hvor du lader op - og nyder dine hverdage med din hest. 

Kunne du have lyst til at vise dit rideterræn frem? Du bestemmer selv, hvor mange der er plads til på turen (vi anbefaler dog max. 12) og hvilken level turen skal være. Vi hjælper med alt det praktiske omkring annoncering, tilmelding mv. - skriv til aska.pernille.svendsen@gmail.com 

Vi slutter helst turene af med fælles hygge hvor ASKA er vært for kaffe og kage til rytterne og en gulerod til hestene. 

Alle rider selvfølgelig med ridehjelm, mens andet sikkerhedsudstyr er op til den enkelte.

Ture annonceres her på hjemmesiden, på ASKA's fb side og i nyhedsbrevet.