Her får du rabat som ASKA-medlem

Som medlem af ASKA får du en række medlemsfordele:

 • ASKA har indgået samarbejde med Vilhelmsborg om køb af ridekort til Østanlægget (ovalbane, opvarmningsbaner og passpor) på Vilhelmsborg. Alle ASKA-medlemmer får 50% rabat på kort dertil.

  Det eneste, du skal gøre, er at sende dokumentation af medlemsskab af ASKA samt dit navn, adresse, telefon nr samt om kortet skal gælde for 6 måneder eller 1 år. vilhelmsborg@vilhelmsborg.dk. Du skal også dokumentere din betaling via overførsel til VB's konto - se mere samt regler for brug af banerne på vilhelmsborg.dk

  Østbaneanlægget har fået en makeover med bl.a. nyt toplag, som efterhånden har sat sig godt og så er der kommet en collectorring. 

 • Vi har en samarbejdsaftale med Teigar Rideudstyr, som medfører, at vi får 10 pct. rabat i butikken OG på webshoppen, hver gang vi handler rideudstyr. Du skal blot oplyse medlemsnummer, når du køber. Rabatten gælder ikke på sadler, foder, bøger og dvd’er, samt i forvejen nedsatte varer.
 • Alle ASKA medlemmer få 10 pct. på alle køb hos Saxild Naturfoder. Du skal blot henvende dig til Per inden bestilling. Se det store udvalg på saxild-naturfoder.dk.

 • Vi har ligeså indgået en samarbejdsaftale med Pet House Danmark i Odder, som medfører, at vi får 10 pct. rabat ved køb af foder. Pet House har et stort udvalg af forskellige mærker hestefoder. Husk også her at oplyse medlemsnummer.
   
 • Vi holder jævnligt klubdage på Vilhelmsborg, hvor medlemmer gratis kan benytte banen og få en snak med andre ASKA medlemmer. Disse arrangeres af Siri fra bestyrelsen og annonceres via facebook.
 • Medlemmer af ASKA kan ofte deltage i klubbens egne stævner og arrangementer til en reduceret pris. 

Lækkert tøj med ASKA logo

Tøj med ASKA tryk - ny kollektion

Vi har glædet os til at præsentere en ny og udvidet kollektion af ASKA klubtøj.
Nu har du mulighed for at bestille jakker, t-shirts, hoodies, muleposer og meget andet fra størrelse 4år til 3XL. Du kan bestille online, betale med kort og få tilsendt til en pakkeshop nær dig. Så nu kan du blive ASKA-påklædt helt uden at rejse dig fra sofaen. Du må selvfølgelig også gerne afhente selv.

Se her: https://wondersport.dk/profilshop/aska.html

Vi samarbejder med mange forskellige firmaer. Disse steder giver vores medlemmer rabat, sponsorerer præmier til vores stævner eller giver os gaver til vores arrangementer. TAK til vores sponsorer, fordi I støtter vores klub!

ASKA logo på højre ærme.

Her får du dit navn på...

Stort ASKA logo på ryggen af t-shirten.